Podjetje Autodelta je uradni in pooblaščeni prodajalec in serviser za vozila Volkswagen. Seveda prodaja in servisira tudi gospodarska vozila Volkswagen. V našem salonu imamo za vas vedno na zalogi vse aktualne modele vozil Volkswagen po ugodnih cenah – hkrati pa vam poleg strokovnosti nudimo tudi brezplačne testne vožnje.

V našem podjetju AUTODELTA D.O.O, boste vedno naleteli na enako prijaznost, strokovnost in individualni pristop do strank. Ponudili vam bomo enake pogoje pri nakupu novega ali rabljenega vozila, vam predstavili ponudbo ugodnega financiranja vozil in ter vas spremljali skozi vso obdobje lastništva vozila. Naš strokovni kader, ki je usposobljen po najstrožjih pravilih koncerna Volkswagen bo vaš partner ob nakupu, poprodajnih dejavnostih.

Volkswagen Autodelta

Volkswagen Ljubljana Slovenija

Želimo biti visoko zmogljivo podjetje. Skupaj z našimi sodelavci nudimo strankam sodobno mobilnost, ki temelji na najnovejši tehniki in vrhunskih servisnih storitvah. V ospredje našega dela postavljamo zadovoljstvo kupcev. To dosegamo s strokovnim usposabljanjem in spodbujanjem osebnostne rasti vseh sodelavcev, ki so naše največje bogastvo.

S profesionalnostjo želimo prepričati, da boste z nami IZJEMNO ZADOVOLJNI.